Co je nového v Revoluční angličtině 3. generace

27. září 2013

Nová Revoluční angličtina 3. generace. Je pro samouky. Je ONLINE. Je časově neomezená. Je bez biflování slovíček. Je bez gramatiky. Je pro věčné začátečníky. Naučí vás, jak myslet anglicky. Je pro ty, kteří nemají čas. Nová - 3. generace Revoluční angličtina navazuje na úspěšnou Angličtinu TAXUS Learning a Revoluční angličtinu 2. generace, který jste si koupili více než půl milionu CD. S novou generací také máte spoustu nových vylepšení a nových funkcí. angličtina je ONLINE ale z velké části jí můžete využít i offline.

Největší novinkou Revoluční angličtiny 3. generace je fakt, že funguje na všechy typech zařízení s připojením na internet. Například na Vašich chytrých telefonech, tabletech, ale i na Vašem notebooku a počítači s různými operačními systémy. Například i na všech zařízeních od firmy Apple (to u 2. generace nebylo možné).

Angličtina pro samouky

Další novinkou je ,,hvězdička". Pomocí hvězdičky si označíte větu, která Vám dělá problémy a chcete se k ní později vrátit. V aktivní výuce jednoduše kliknete na hvězdičku, která se poté vysvítí žlutou barvou. To znamená, že je označená. Ve Vašem obsahu výuky potom v seznamu vět uvidíte hvězdičky u všech vět, které jste si v aktivní výuce označili a fajku u všech vět, které jste si již alespoň jednou prošli.

angličtina pro samouky novinka

Novinka ve výuce Revoluční angličtiny

Máte možnost nechat si vybarvovat, jak českou, tak anglickou větu najednou. Vybarvování si nastavíte tak, že zaškrtnete, jakou větu chcete vybarvovat.

Vylepšená angličtina pro samouky

Další novou funkcí v Revoluční angličtině 3. generace je možnost skrýt si jednotlivé věty. Tuto možnost máte, jak u českých, tak i anglických textů. Toho můžete využít například, když už si myslíte, že nepotřebujete vidět český nebo naopak anglický text.

Nová funkce v Revoluční angličtině pro samouky

Naprostou novinkou je měřítko kolik % jste si již v aktivní části výuky prošli celkově a také v každé lekci zvlášť. Což je skvělé pro sledování jak ve výuce postupujete.

Novinka v angličtině pro samouky

Kromě tlačítek, které viděte v aktivní i v pasivní výuce můžete také využít ovládání pomocí klávesnice. šipka doprava = další věta, šipka doleva = předchozí věta, šipka nahoru = další lekce, šipka dolů = předchozí lekce, mezerník(space) = přehrát/zastavit, shift = zvětšit/zmenšit (zobrazení)

Ovládání revoluční angličtiny 3. generace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace